AKTUÁLNE ZĽAVY 💣 Dentálna hygiena Premium za 79€ (89€) s kódom DH79 | All inclusive balík za 105€ (129€) s kódom ALL105

AKTUÁLNE ZĽAVY 💣 Dentálna hygiena Premium za 79€ (89€) s kódom DH79 | All inclusive balík za 105€ (129€) s kódom ALL105

22. novembra 2016

Nielen vlasy sú korunou krásy

OBSAH ČLÁNKU

Na rôznych zdrojoch sa dnes dočítate, že ľudia nie sú škaredí. „Len chudobní.“ Najmä čo sa týka plastických operácií. 🙂

Nebudeme posudzovať, či je to správne alebo nie. My chceme posúdiť premeny celebritných chrupov a vplyv dokonalých zubov na celkový vzhľad človeka.

Slávni ľudia sú fascinujúci. Je to ich krása, ktorá nás fascinuje? Alebo je to tým, že zakaždým, čo sa objavia, ich úsmev rozžiari celú miestnosť?

Zabúdame však na to, že nikto nie je dokonalý. A všetci potrebujeme trochu „pomôcť“. Dokonca aj niektoré z našich obľúbených známych osobností.

Pokiaľ uvažujete aj vy o tom, že by sa vám menšia pomoc zišla, pozrite si, aké premeny na vás môžu čakať! 🙂

Zac Efron

Zac okrem bielenia zubov zrejme podstúpil aj zacelenie medzery medzi zubami. Oficiálne sa k tomu „nepriznal“, ale rozdiel je viditeľný.

Victoria Beckham

Jej zuby boli pred zákrokom mierne nakrivené a kratšie. Stomatológ sa okrem bielenia zubov teda „popasoval“ aj s ich vyrovnávaním a miernym predlžovaním. Výsledkom je ale belší, jasnejší a o to väčší úsmev.

Celine Dion

K bieleniu zubov sa prikláňa väčšina celebrít, takže ani Celine nemohla zaostávať. Okrem toho sa však postarali aj o jej ďasná a očné zuby. Celine vyzerá po zákroku atraktívnejšie a výsledok je jednoducho úžasný!

Ešte stále neveríte, že krásny a zdravý úsmev z vás spraví úplne iného človeka? 🙂 Presvedčte sa s nami na ďalších nasledujúcich príkladoch!

Nevravíme, že zuby dokážu zmeniť človeka. No majú neuveriteľnú silu pozitívne  ovplyvniť prvý dojem. Pretože krásne a zdravé zuby nikdy nevyjdú z módy, starajte sa o to, aby nevyšiel z módy ani váš úsmev.

My v Dental Brothers sme pripravení podať vám pomocnú ruku a spoločne skrášliť nielen váš úsmev, ale aj vás. 🙂

Nájdete nás na -1. poschodí v Central Bratislava, hneď vedľa predajne Orange. Radi vás privítame aj bez objednania. U nás je to jednoduché – stačí len vstúpiť. 🙂

Zdieľať: