AKTUÁLNE ZĽAVY 💣 Dentálna hygiena Premium za 79€ (89€) s kódom DH79 | Dentálna hygiena + bielenie za 115€ (129€) s kódom ALL115 | Bielenie zubov Premium za 59€ (69€) s kódom BZ59

AKTUÁLNE ZĽAVY 💣 Dentálna hygiena Premium za 79€ (89€) s kódom DH79 | Dentálna hygiena + bielenie za 115€ (129€) s kódom ALL115 | Bielenie zubov Premium za 59€ (69€) s kódom BZ59 .

V Dental Brothers o benefity neprídete

Vernostný systém

Boli ste s našimi službami spokojní? Keďže sa k nám neustále radi vraciate, na oplátku za vašu vernosť sme sa rozhodli vytvoriť špeciálnu akciu v podobe výhodnej Bonusovej kartičky!

Cieľom nášho vernostného systému je odmeniť pravidelne navštevujúcich zákazníkov a poďakovať im za ich vernosť. Vďaka bonusovej kartičke získate každú štvrtú službu bielenia zubov úplne zadarmo a každú piatu dentálnu hygienu úplne zadarmo.

Navyše máte u nás každú ďalšiu službu až o 20€ lacnejšiu ako je jej pôvodná cena.
Zbierajte pečiatky z jednotlivých služieb a štvrtú/piatu získate zadarmo. Táto akcia platí na ľubovoľnú službu z ponuky Dental Brothers. Pre získanie štvrtej služby zadarmo nie je možné jednotlivé služby kombinovať. Aby bola táto akcia pre vás ešte výhodnejšia, bonusová kartička nie je viazaná na meno a je prenosná.

Rodinná zľava

Dentálna hygiena v Dental Brothers je vhodná pre celú rodinu. Áno, aj zúbky vašich detí potrebujú profesionálnu starostlivosť. Ak navyše túžite po žiarivo bielom alebo zdravom úsmeve aj vy a vaša polovička, táto zvýhodnená ponuka 2+1 je pre vás ako šitá na mieru. Ak si zakúpite dva balíčky All inclusive alebo dve Dentálne hygieny Premium, vaše dieťa do 15 rokov má detskú dentálnu hygienu ZDARMA.
Prinesiete si viac ako jedno dieťa? V tom prípade neváhajte využiť našu zľavu 2+1 a každé ďalšie dieťa za polovicu. Rodinné zľavy platia pri kúpe všetkých 3 resp. 4, 5, 6… služieb naraz.

Neváhajte a darujte vašim blízkym zdravý a žiarivo biely úsmev!
Na túto službu je potrebná rezervácia cez telefón.

Skupinová zľava

Máte veľa priateľov? Všetci túžite po dokonale zdravom a hollywoodsky bielom úsmeve? Pre všetkých z vás máme vynikajúcu ponuku!

Zakúpte si štyri rovnaké služby z našej ponuky Bielenia zubov Premium, Dentálnej hygieny Basic a Premium alebo All Inclusive balíčka a piaty z vás na ňu pôjde úplne zadarmo!

Ako to funguje? Pre získanie piatej služby zadarmo nie je možné jednotlivé služby kombinovať. Akcia sa nevzťahuje na službu Bielenie zubov Expres.
Buďte trendy a objednajte sa na Bielenie zubov alebo Dentálnu hygienu priamo tu!

Firemný benefit

Chcete pre svojich zamestnancov unikátny firemný benefit? Darujte im zdravý a žiarivý úsmev! Venujte darčekové poukážky vašim zamestnancom podľa individuálnej dohody s Dental Brothers a vaši zamestnanci vás budú milovať.

Neviete odhadnúť, koľko darčekových poukážok potrebujete? Spolu to zvládneme! Staňte sa naším partnerom a vaši zamestnanci získajú jedinečnú zľavu až 10–20 %. Jediné, čo k tomu budú potrebovať je zamestnanecká karta alebo preukaz, ktorou sa v Dental Brothers preukážu nášmu dentálnemu hygienikovi.

RTG pre našich klientov zdarma

S pomocou RTG vám ukážeme aj to, čo voľným okom neuvidíte. A to úplne zdarma.

Zľavy a akcie

Pre zákazníkov Dental Brothers pravidelne pripravujeme rôzne akcie a zľavové kódy, vďaka čomu môžu na dentálnej hygiene či bielení zubov ušetriť.

Narodeninová/meninová zľava

Verní zákazníci tiež môžu využiť zľavu na akýkoľvek úkon počas svojich narodenín alebo menín.

Benefity

Master Card Elite program: zľava 20 % na všetky služby okrem bielenia zubov expres. Po preukázaní Master Card Elite. Podmienkou uplatnenia zľavy je platba kartou.

Sphere: zľava 10 % na všetky služby okrem bielenia zubov expres. Podmienkou uplatnenia zľavy je preukázanie sa kartou Sphere.

Možnosti platby

Benefit Plus: online platba cez voliteľné zamestnanecké benefity od spoločnosti Benefit Management.

UP poukážky: platba platnými darčekovými a produktovými poukážkami od spoločnosti UP Slovensko.

Edenred poukážky: platba platnými darčekovými a produktovými poukážkami od spoločnosti Edenred.