AKTUÁLNE ZĽAVY 💣 Dentálna hygiena Premium za 79€ (89€) s kódom DH79 | Dentálna hygiena + bielenie za 115€ (129€) s kódom ALL115 | Bielenie zubov Premium za 59€ (69€) s kódom BZ59

AKTUÁLNE ZĽAVY 💣 Dentálna hygiena Premium za 79€ (89€) s kódom DH79 | Dentálna hygiena + bielenie za 115€ (129€) s kódom ALL115 | Bielenie zubov Premium za 59€ (69€) s kódom BZ59 .

27. augusta 2024

Čo obsahuje dentálna hygiena v Dental Brothers?

dentálna hygiena

OBSAH ČLÁNKU

Profesionálna dentálna hygiena je základom zdravého úsmevu a prevencie pred zubnými ochoreniami. V Dental Brothers kladieme na dentálnu hygienu mimoriadny dôraz s ohľadom na potreby rôznych skupín pacientov. Ponúkame vám širokú škálu služieb prispôsobenú seniorom, deťom, pacientom s parodontitídou a tehotným ženám. Podstúpte profesionálnu dentálnu hygienu v Dental Brothers.

Čo je dentálna hygiena?

Dentálna hygiena zahŕňa odbornú starostlivosť o zuby a ďasná, ktorá sa zameriava na prevenciu pred vznikom zubného kazu, zápalov ďasien a iných ochorení ústnej dutiny. Tento proces zahŕňa profesionálne odstránenie zubného kameňa, povlakov a pigmentov, ktoré poškodzujú zubnú sklovinu a ďasná.

profesionálna dentálna hygiena

Typy dentálnej hygieny v Dental Brothers

V Dental Brothers nájdete rôzne typy dentálnej hygieny, ktoré sú prispôsobené špecifickým potrebám pacientov.

Dentálna hygiena Basic

Dentálna hygiena Basic sa zameriava na základné ošetrenie, ako je odstránenie zubného kameňa, čistenie ultrazvukom a ručnými prístrojmi, fluoridácia zubov a dôkladné vyleštenie zubnej skloviny. Zubná hygiena Basic je vhodná pre ľudí, ktorí hľadajú kvalitnú preventívnu starostlivosť bez zbytočných komplikácií. Táto procedúra vám zaberie 45 minút.

Dentálna hygiena Premium

Dentálna hygiena Premium zahŕňa všetky úkony základnej hygieny, avšak navyše obsahuje aj pieskovanie Airflow, ktoré efektívne odstraňuje pigmenty a povlaky. Tento typ hygieny je obzvlášť vhodný pre ľudí, ktorí si chcú dlhodobo udržiavať zdravé zuby a ďasná. Dentálna hygiena Premium je taktiež ideálna pre tých, ktorí majú problém s výraznejším zubným kameňom alebo chcú mať svoje zuby dokonalo čisté. Vyhraďte si len 55 minút času zo svojho dňa a získajte dokonalo čistý úsmev.

Dentálna hygiena pre pacientov s parodontitídou

Pacienti s parodontitídou vyžadujú špeciálny prístup. V Dental Brothers vám ponúkame Parobalíček, ktorý zahŕňa pokročilé ošetrenia vrátane podďasnového čistenia, kyretáže a výplachu parovačkov. Tento balíček je zameraný na zlepšenie stavu ďasien a postupné liečenie parodontitídy.

Profesionálna dentálna hygiena v Dental Brothers

V Dental Brothers vykonávajú dentálnu hygienu špecializované dentálne hygieničky. Dokonalá čistota zubov a ústnej dutiny zahŕňa tieto kroky:

  • Úvodná konzultácia
  • Odstránenie zubného kameňa
  • Pieskovanie – airflow
  • Aplikovanie leštiacej pasty
  • Očistenie medzizubných priestorov
  • Vyčistenie prípadných parovačkov
  • Fluoridácia zubov
  • Odborná inštruktáž pre pacienta

Prečo si vybrať dentálnu hygienu v Dental Brothers?

Dentálna hygiena v Dental Brothers je navrhnutá tak, aby pokryla potreby rôznych skupín pacientov. Či už ste senior, dieťa, tehotná žena alebo pacient s parodontitídou, v Dental Brothers vám ponúkame starostlivosť, ktorá je prispôsobená vašim individuálnym potrebám a stavu vašej ústnej dutiny. Obrovskou výhodou je, že u nás môžete podstúpiť profesionálnu dentálnu hygienu aj počas víkendov. Naše prevádzky sa totižto nachádzajú v nákupnom centre OC Nivy a OC Central v Bratislave, vďaka čomu sa nemusíte báť, kde vôbec zaparkujete.

Výhody pre seniorov v Dental Brothers

Seniori často potrebujú špecifickú starostlivosť kvôli problémom s ďasnami a zubnými náhradami. V Dental Brothers poskytujeme jemnú, ale dôkladnú dentálnu hygienu s ohľadom na tieto potreby.

Dentálna hygiena pre tehotné ženy

Tehotné ženy sú počas gravidity náchylnejšie na zápaly ďasien a zubné problémy. V Dental Brothers ponúkame ošetrenia bezpečné pre budúce mamičky, ktoré pomáhajú udržať ich zuby a ďasná zdravé počas celého tehotenstva.

Profesionálna starostlivosť o ústnu dutinu u deti

Pre deti ponúkame špeciálnu dentálnu hygienu, ktorá je nielen šetrná, ale aj vzdelávacia. Malí pacienti sa u nás naučia, ako sa o svoje zuby správne starať už od útleho veku, čo pomáha predchádzať budúcim problémom.

dentálna hygiena pre deti

Objednajte sa na profesionálnu dentálnu hygienu do Dental Brothers

Dentálna hygiena v Dental Brothers predstavuje komplexnú a profesionálnu starostlivosť, ktorá je prispôsobená potrebám každého pacienta. Nech už máte akýkoľvek problém, v Dental Brothers sme tu pre vás, a to aj cez víkendy, aby sme vám zabezpečili zdravý a krásny úsmev. Hľadáte profesionálnych dentálnych hygienikov? Objednajte sa na dentálnu hygienu k nám už dnes za super cenu.

Zdieľať: