AKTUÁLNE ZĽAVY 💣 Dentálna hygiena Premium za 79€ (89€) s kódom DH79 | All inclusive balík za 105€ (129€) s kódom ALL105

AKTUÁLNE ZĽAVY 💣 Dentálna hygiena Premium za 79€ (89€) s kódom DH79 | All inclusive balík za 105€ (129€) s kódom ALL105

11. októbra 2016

Sme Dental Brothers, cesta ku zdravšej kráse

OBSAH ČLÁNKU

Správna a pravidelná starostlivosť o vaše zuby vám zaistí omnoho viac, než len biely úsmev. Zdravé ústa idú ruka v ruke so zdravým telom. My v Dental Brothers vám dokážeme zaistiť celkové zdravie i krásu. To – a omnoho viac – nás povzbudilo k tomu, aby sme neustále zlepšovali naše služby.

Prečo sme tu?

Vieme, aká je starostlivosť o váš chrup dôležitá, a predsa na ňu vo víre všedných záležitostí zostáva veľmi málo času. Preto vám chceme byť nablízku. Každý deň na vás netrpezlivo čakajú naše dentálne hygieničky. Tento skvelý tím je pripravený uviesť vás do sveta pohody a bezbolestného skrášľovania, z ktorého budete mať skvelý pocit namiesto výčitiek. Ide predsa o vaše zdravie! 🙂
Náš tím Dental Brothers sa na vás teší v obchodnom centre OC Central Bratislava a OC Nivy, kadiaľ pravidelne prechádzate. Otvorené máme každý jeden deň. Môžete sa objednať na našej webovej stránke, telefonicky alebo len jednoducho vstúpte!

A kam chceme smerovať?

Každý je hviezdou sám o sebe. My v Dental Brothers to vieme. Preto vám chceme ponúkať len to, čo si zaslúžite – to najlepšie. Sme pripravení dávať vám čo najviac nielen z dentálnej hygieny, ale aj z nás.
Vzdelaných odborníkov, príjemné prostredie, dostupné prevádzky, časovú flexibilitu. No okrem toho aj ochranu vašim zubom, prirodzenú cestu liečby, pochopenie a pomoc pri (čo i len najmenšom) strachu. Zmeňme spoločne návštevu u dentálneho hygienika na príjemné posedenie s priateľmi. My sme na to pripravení.

Pomôžte nám plniť spoločné sny. Naše aj vaše. Dlhší a spokojnejší život naplnený radosťami. A ak so starosťami, tak len s drobnými – ku ktorým zaiste nepatria boľavé zuby.

Zdieľať: